Lakken

Houtwerk lakken
Als wij bij u thuis komen stucen of spuiten dan kunnen wij ook direct uw lakwerk verzorgen. Naast vakkundige stukadoors hebben wij ook specialisten op het gebied van houtwerk lakken. Zij kunnen uw trap, deur of kozijn in de gewenste kleur lakken. Als u het lakwerk door ons uit laat voeren kan dit kosten en tijd besparen. U hoeft geen ander bedrijf te vinden die dit voor u doet, omdat wij al bij u aan het stucen of spuiten zijn.

Trappen lakken
Wilt u uw trap laten lakken? Geen probleem, dit regelen wij voor u. Als u uw trap laat lakken wordt deze mooi afgewerkt, maar u beschermt de trap ook tegen beschadigingen, oneffenheden en vochtplekken. Naast de treden is het aan te raden om ook de spijlen en trapleuningen te laten lakken. Als alles gelakt is, is het schoonmaken een makkelijk karwei.

Deuren lakken
Wilt u uw houten deuren laten lakken? Dat kan! Door veelvuldig gebruik ontstaan er snel vlekken op uw deuren die zelfs met grondig schoonmaken niet meer weg gaan. Als u de deuren laat lakken dan veegt u het vuil er gemakkelijk vanaf.

Kozijnen lakken
Wilt u uw kozijnen laten lakken? Dat kunnen wij voor u doen. Als u houten kozijnen heeft is de kans groot dat er vocht intrekt. Dit kan komen door onder andere regen die op de kozijnen terecht komt. Als u uw kozijnen laat lakken dan voorkomt u dat ze gaan rotten.

Lakwerk in alle kleuren
Uw trap, deur of kozijn lakken wij in de door u gekozen kleur. De prijs van deze werkzaamheden is afhankelijk van de door u gekozen kleur. De standaard kleuren zijn uiteraard goedkoper dan speciaal samengestelde kleuren. Maar kiest u voor Meesterschap Afbouw BV voor uw lak werkzaamheden, dan kiest u voor vakmanschap!