Stucwerk

Stucwerk kan op verschillende manieren worden aangebracht. Onze vakkundig opgeleide stukadoors beheersen deze verschillende technieken. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Dunpleister: dit is een gladde afwerking speciaal voor nieuwbouw huizen.
  • Sierpleister: dit zorgt voor een mooie afwerking van muren en plafond.
  • Behang- of sausklaar stucwerk: dit zorgt ervoor dat uw muren direct klaar zijn voor sauzen of behangen.
  • Raapwerk: dit wordt gebruikt voor het vlak maken van een scheve muur.


Latex spuiten

Latex spuiten, wordt ook wel texen genoemd, is het spuiten van een wand, muur of plafond met latex muurverf. De latex muurverf wordt met behulp van een speciaal spuitapparaat in een strakke en gladde laag aangebracht op de muur. Iedere kleur die u maar wil kan gebruikt worden. Zo zorgen wij ervoor dat uw muur geheel naar wens is.

Spackspuiten
Naast latex spuiten kunnen wij ook spackspuiten. Met spackspuiten zorgen we voor een mooie afwerking van uw muur of plafond. Een leuke bijkomstigheid hierbij is dat de kosten laag blijven.

Met spackspuiten brengen we een dunne pleisterlaag aan op uw muur of plafond. Dit wordt onder hoge druk gedaan met een speciale spuitmachine. Spackspuitwerk wordt altijd in 2 lagen aangebracht: een meslaag en een afkorrel laag. De meslaag maakt uw muur of plafond egaal en de afkorrel laag zorgt voor de afwerking en bepaald de structuur.

Lakwerk
Als wij bij u thuis komen stucen of spuiten dan kunnen wij ook direct uw lakwerk verzorgen. Naast vakkundige stukadoors hebben wij ook specialisten op het gebied van houtwerk lakken. Zij kunnen uw trap, deur of kozijn in de gewenste kleur lakken.