Vloeren

Beton cire vloeren
Beton cire is een waterdichte betonstuc vloer. Tegenwoordig zien we deze afwerking niet alleen meer op de vloer, maar ook op de wand. Wat is er nou fijner dan een vloer die waterdicht, onderhoudsvriendelijk én mooi is. Betonstuc vloeren kunnen zowel in de woonkamer als in de zogeheten natte ruimtes worden gemaakt. De kleur van uw betonstuc vloer is door u zelf uit te kiezen. Doordat er meerdere kleurpigmenten toegevoegd kunnen worden aan het mengsel voor de betonstuc ontstaat er een unieke kleur speciaal voor u.

Onze vakmannen bespreken graag uw wensen voor een beton cire vloer.

Neem contact op voor de mogelijkheden

PVC vloeren
Als u voor een pvc vloer kiest, dan kiest u voor een sterke vloer. Een PVC vloer is gemaakt van hoogwaardig kunststof wat ervoor zorgt dat deze tegen een stootje kan. Er zijn nog meer voordelen te noemen voor PVC vloeren, namelijk: waterbestendig, gebruiksvriendelijk en zeer sterk.

De vakmannen van Meesterschap Afbouw BV leggen uw PVC graag voor u. Of u nu kiest voor een klassieke vloer of een visgraat vloer, wij bespreken graag uw wensen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Tegel vloeren en parket vloeren
Ook het leggen van tegelvloeren en parket vloeren is voor onze vakmannen geen probleem. Een handige doe-het-zelver zou het kunnen, maar als u uw vloer laat leggen door onze mensen bent u verzekerd van een mooi en strak resultaat. Uw tegelvloer of parket vloer laten leggen is dus een verstandige keuze. Wij kijken samen met u wat de beste optie is voor uw huis.

Neem contact op voor de mogelijkheden